Snelle bonencurry met cannellinibonen

Ingrediënten

2 blikken Bonduelle Cannellini bonen à 310 g, uitgelekt
2 el olijfolie
1 ui, fijngesnipperd
2 aardappels, in blokjes
2 wortels, in blokjes
1-2 el rode currypasta
1 blik Bonduelle Crispy maïs à 300 g
200 g tuinerwtjes
1 blik tomatenblokjes
1 el fijngesneden koriander

Snellebonencurry met cannellinibonen

De prachtige cannellinibonen geven elk gerecht een speciale touch. Laat je verrassen door deze van oorsprong Italiaanse bonen in deze heerlijke bonencurry met wortel en aardappelen.

Info

Bereiding

Verhit de olijfolie en bak de ui, aardappel en wortel 5-6 minuten op een laag vuurtje tot de aardappeltjes en worteltjes zacht zijn.

Voeg de currypasta toe en bak deze 2 minuten mee.

Voeg de crispy maïs, tuinerwtjes, tomatenblokjes met vocht en cannellinibonen toe en breng dit net aan de kook.

Laat het geheel zachtjes pruttelen tot de curry wat dikker is geworden.

Is je bonencurry klaar? Geef het geheel de finishing touch door koriander erover te strooien en serveer met witte rijst.