1. >Recept
  2. >Raviolisalade met maïs-mozzarellasalsa

Raviolisalade met maïs-mozzarellasalsa

2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 Bonduelle Mini Pack Crispy Mais (1x75g)

250 g verse ravioli met ricotta en spinazie (uit de koeling)

125 g cherrytomaatjes, in kwarten

1 bol (buffel)mozzarella (125 g), in blokjes

2 el groene pesto

handvol rucola

extra vierge olijfolie naar smaak
Ingrediënten voor 2 personen
1 Bonduelle Mini Pack Crispy Mais (1x75g)

250 g verse ravioli met ricotta en spinazie (uit de koeling)

125 g cherrytomaatjes, in kwarten

1 bol (buffel)mozzarella (125 g), in blokjes

2 el groene pesto

handvol rucola

extra vierge olijfolie naar smaak
  1. Stap 1
    Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Stap 2
    Meng de maïs met de tomaatjes en de mozzarella. Schep de pesto erdoor en breng de salsa op smaak met peper.
  3. Stap 3
    Giet de ravioli af en spoel onder stromend water snel koud. Laat de ravioli goed uitlekken.
  4. Stap 4
    Schep de ravioli op 2 borden. Verdeel er de maïs-mozzarellasalsa over en bestrooi met de rucola. Besprenkel de salade met extra vierge olijfolie naar smaak.
Tip
Lekker met ovenwarm ciabatta.
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend