1. >Recept
  2. >Mexicaanse nachoschotel met maïs

Mexicaanse nachoschotel met maïs

2 personen
20 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)

1 el zonnebloemolie

1 teentje knoflook

150 g rundergehakt

1 prei, in ringetjes

250 g cherrytomaatjes, gehalveerd

75 g tortillachips nacho cheese

75 g geraspte cheddarkaas

1 bosui, in ringetjes

- ovenschaal (22-24 cm ø)

125 g zure room
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)

1 el zonnebloemolie

1 teentje knoflook

150 g rundergehakt

1 prei, in ringetjes

250 g cherrytomaatjes, gehalveerd

75 g tortillachips nacho cheese

75 g geraspte cheddarkaas

1 bosui, in ringetjes

- ovenschaal (22-24 cm ø)

125 g zure room
  1. Stap 1
    Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul.
  2. Stap 2
    Voeg de prei en de tomaatjes toe en bak nog 5 min. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm intussen de ovengrill voor.
  3. Stap 3
    Schep het gehakt met de groenten in de ovenschaal. Verdeel er de tortillachips over en bestrooi met de kaas.
  4. Stap 4
    Schuif de nachoschotel onder de hete ovengrill en laat de kaas in 4-5 min. smelten. Bestrooi uit de oven met de bosui en de mais. Serveer de nachoschotel met zure room.
Tip
Serveer de nachoschotel met pittige tomatensalsa.
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend