1. >Recept
  2. >Couscoussalade met kikkererwten

Couscoussalade met kikkererwten

15 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 blik Bonduelle Kikkererwten (310 g), afgespoeld en uitgelekt

100 ml olijfolie

2 el korianderzaad

250 g couscous

1 bosje koriander

1 bosje platte peterselie

3-4 el rozijnen of krenten
Ingrediënten voor 1 personen
1 blik Bonduelle Kikkererwten (310 g), afgespoeld en uitgelekt

100 ml olijfolie

2 el korianderzaad

250 g couscous

1 bosje koriander

1 bosje platte peterselie

3-4 el rozijnen of krenten
  1. Stap 1
    Meng de kikkererwten met de olijfolie. Rooster in een droge koekenpan het korianderzaad 1 min.
  2. Stap 2
    Bereid de couscous volgens aanwijzing op de verpakking (of meng met 100 ml water en stoom in een zeef 15 min. boven kokend water). Snijd intussen de koriander en de peterselie heel fijn.
  3. Stap 3
    Meng de kikkererwten met de olijfolie, het korianderzaad, de kruiden en de rozijnen of krenten door de couscous. Breng op smaak met zout en eventueel nog een extra scheutje olijfolie.
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend