1. >Recept
  2. >Saladebowl met maïs, kikkererwten en chili-yoghurtdressing

Saladebowl met maïs, kikkererwten en chili-yoghurtdressing

Saladebowl met maïs, kikkererwten en chili-yoghurtdressing
Makkelijk
15 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 Mini Pack Bonduelle Crispy maïs (2x 75 g)

1 Mini Pack Bonduelle Kikkererwten (2x 80 g)

2 snoepkomkommers

½ mango

1 sjalotje

1 el Griekse yoghurt

1 el zoete chilisaus

100 g fijngesneden ijsbergsla

1 tl zwart sesamzaad

- evt. mandoline
Ingrediënten voor 1 personen
1 Mini Pack Bonduelle Crispy maïs (2x 75 g)

1 Mini Pack Bonduelle Kikkererwten (2x 80 g)

2 snoepkomkommers

½ mango

1 sjalotje

1 el Griekse yoghurt

1 el zoete chilisaus

100 g fijngesneden ijsbergsla

1 tl zwart sesamzaad

- evt. mandoline
  1. Stap 1
    Schaaf op een mandoline of snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de mango in schijfjes. Snijd de sjalot in reepjes.
  2. Stap 2
    Meng voor de dressing de yoghurt met de chilisaus en 1 el water.
  3. Stap 3
    Strooi de sla in 2 kommen. Verdeel de maïs, de kikkererwten, de komkommer, de mango en de sjalot over de sla.
  4. Stap 4
    Schep er de chili-yoghurtdressing bij en bestrooi met het sesamzaad.
Verrijk de salade ook eens met plakjes gebakken vegetarische kipfilet.
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend