Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Flat cake
Door Bonduelle medewerkster Carola
Makkelijk
4 personen
25 min
25 min
Ingrediënten
voor 4 personen
Rol bladerdeeg
1 courgette
1 paprika
2 rode uien
200 g cherry tomaten
200 g hummus
1 blik Bonduelle kikkererwten (150 g)
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel komijnzaad
1 theelepel chilipoeder
Peper
Olijfolie
Ingrediënten voor 4 personen
Rol bladerdeeg
1 courgette
1 paprika
2 rode uien
200 g cherry tomaten
200 g hummus
1 blik Bonduelle kikkererwten (150 g)
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel komijnzaad
1 theelepel chilipoeder
Peper
Olijfolie
Stap 1
Verwarm de oven op 200°.
Stap 2
Snijd de courgette en paprika in stukjes, de uien in ringen en halveer de cherry tomaten.
Stap 3
Was de kikkererwten en laat ze uitlekken. Meng de kikkererwten met de olijfolie en paprikapoeder.
Stap 4
Leg bakpapier op de bakplaat en rol de bladerdeeg uit. Smeer hummus over de bladerdeeg. Verspreid de groente en kikkererwten over de bladerdeeg. Bestrooi het geheel met de komijnzaad, chilipoeder en peper.