1. >Recept
  2. >Vegetarische burrito’s

Vegetarische burrito’s

2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle maïs (150 g)

1 ui

1 rode of gele paprika

1 el zonnebloemolie

175 g vegetarisch gehakt

10 g burittomix

4 tortilla’s naturel

8 blaadjes kropsla
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle maïs (150 g)

1 ui

1 rode of gele paprika

1 el zonnebloemolie

175 g vegetarisch gehakt

10 g burittomix

4 tortilla’s naturel

8 blaadjes kropsla
  1. Stap 1
    Snipper de ui en snijd de paprika in reepjes.
  2. Stap 2
    Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui met de paprika 3 min. Voeg het gehakt toe en bak 3 min. mee.
  3. Stap 3
    Schep de burritomix en de maïs erdoor en verwarm nog 2 min. Verwarm intussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Stap 4
    Verdeel de slablaadjes over de tortilla’s. Schep er het gehakt-maïsmengsel op en rol op tot burrito’s. Leg de burrito’s op 2 borden.
Tip
Leg de burrito’s in een ovenschaal en bestrooi ze met 100 g geraspte cheddar of belegen kaas. Gratineer de burrito’s onder de hete ovengrill tot de kaas is gesmolten.
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend