1. >Recept
  2. >Vegetarische enchiladas met maïs

Vegetarische enchiladas met maïs

2 personen
35 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)

1 el zonnebloemolie

1 ui, gesnipperd

250 g roerbakgroenten met champignons

1 blik tomatenblokjes (400 g)

4 tortilla wraps naturel

1 bekertje crème fraîche (125 g)

1 teentje knoflook

50 g geraspte oude kaas

- ovenschaal (18 x 20 cm)
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)

1 el zonnebloemolie

1 ui, gesnipperd

250 g roerbakgroenten met champignons

1 blik tomatenblokjes (400 g)

4 tortilla wraps naturel

1 bekertje crème fraîche (125 g)

1 teentje knoflook

50 g geraspte oude kaas

- ovenschaal (18 x 20 cm)
  1. Stap 1
    Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de roerbakgroenten toe en bak 3 min. mee.
  2. Stap 2
    Voeg de maïs en de tomatenblokjes toe. Verwarm de groenten met de tomatenblokjes 10 min. op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Stap 3
    Doe intussen de crème fraîche in een kommetje. Pers de knoflook boven de room. Voeg de kaas toe en meng met de knoflook door de room.
  4. Stap 4
    Schep 1/5 van de groenten op een wrap en rol op. Maak zo nog 3 wraps en leg ze in de ovenschaal. Schep de rest van de groenten over de wraps. Verdeel er de kaascrème over.
  5. Stap 5
    Bak de enchiladas in de voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin.
Tip
Bestrooi de enchiladas uit de oven met 1 el fijngehakte peterselie.
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend