Watermeloensalade met bonen en feta
4 personen
10 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blikje Bonduelle kikkererwten (150 g)
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
400 g watermeloen
150 g feta
1/2 rode ui (in ringetjes)
30 g amandelen
1 handvol muntblaadjes (fijngehakt)
2 el olijfolie
1 el appel ciderazijn
zwarte peper
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
400 g watermeloen
150 g feta
1/2 rode ui (in ringetjes)
30 g amandelen
1 handvol muntblaadjes (fijngehakt)
2 el olijfolie
1 el appel ciderazijn
zwarte peper
Ingrediënten voor 4 personen
1 blikje Bonduelle kikkererwten (150 g)
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
400 g watermeloen
150 g feta
1/2 rode ui (in ringetjes)
30 g amandelen
1 handvol muntblaadjes (fijngehakt)
2 el olijfolie
1 el appel ciderazijn
zwarte peper
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
400 g watermeloen
150 g feta
1/2 rode ui (in ringetjes)
30 g amandelen
1 handvol muntblaadjes (fijngehakt)
2 el olijfolie
1 el appel ciderazijn
zwarte peper
- Stap 1Snijd de watermeloen in plakjes van 1.5 cm en haal de schil er af. Maak er vervolgens mooie grote blokjes van. Leg deze vervolgens op het serveerbord.
- Stap 2Snijd de halve rode ui in ringetjes en hak de munt fijn. Verkruimel vervolgens de feta.
- Stap 3Hak de amandelen in grove stukjes en rooster deze in een pan zonder vetstof.
- Stap 4Doe de ui, amandelen, feta en munt in een kom en voeg daar de bonen aan toe. Werk af met enkele druppels olijfolie en zwarte peper.
- Stap 5Neem dan het bord met de watermeloen en doe daar de heerlijke mengeling over. Laat je verrassen door de zoete smaak van de watermeloen in combinatie met de zoute smaak van de feta!
Ontdek ook