Saladebowl met maïs, kikkererwten en chili-yoghurtdressing
Saladebowl met maïs, kikkererwten en chili-yoghurtdressing
Makkelijk
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 Mini Pack Bonduelle Crispy maïs (2x 75 g)
1 Mini Pack Bonduelle Kikkererwten (2x 80 g)
2 snoepkomkommers
½ mango
1 sjalotje
1 el Griekse yoghurt
1 el zoete chilisaus
100 g fijngesneden ijsbergsla
1 tl zwart sesamzaad
- evt. mandoline
1 Mini Pack Bonduelle Kikkererwten (2x 80 g)
2 snoepkomkommers
½ mango
1 sjalotje
1 el Griekse yoghurt
1 el zoete chilisaus
100 g fijngesneden ijsbergsla
1 tl zwart sesamzaad
- evt. mandoline
Ingrediënten voor 2 personen
1 Mini Pack Bonduelle Crispy maïs (2x 75 g)
1 Mini Pack Bonduelle Kikkererwten (2x 80 g)
2 snoepkomkommers
½ mango
1 sjalotje
1 el Griekse yoghurt
1 el zoete chilisaus
100 g fijngesneden ijsbergsla
1 tl zwart sesamzaad
- evt. mandoline
1 Mini Pack Bonduelle Kikkererwten (2x 80 g)
2 snoepkomkommers
½ mango
1 sjalotje
1 el Griekse yoghurt
1 el zoete chilisaus
100 g fijngesneden ijsbergsla
1 tl zwart sesamzaad
- evt. mandoline
- Stap 1Schaaf op een mandoline of snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de mango in schijfjes. Snijd de sjalot in reepjes.
- Stap 2Meng voor de dressing de yoghurt met de chilisaus en 1 el water.
- Stap 3Strooi de sla in 2 kommen. Verdeel de maïs, de kikkererwten, de komkommer, de mango en de sjalot over de sla.
- Stap 4Schep er de chili-yoghurtdressing bij en bestrooi met het sesamzaad.
Verrijk de salade ook eens met plakjes gebakken vegetarische kipfilet.
Ontdek ook