Kikkererwten-linzensalade met gedroogde tomaatjes
Kikkererwten-linzensalade met gedroogde tomaatjes
Makkelijk
15 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 Mini Pack Bonduelle Kikkererwten (2x 80 g)
1 Mini Pack Bonduelle Beluga linzen (2x 75 g)
2 tl pijnboompitten
1 rode ui
50 g gorgonzola dolce
1 el olijfolie
1 tl wittewijnazijn
75 g rucola
50 gedroogde tomaatjes in olie (pot)
- staafmixer
1 Mini Pack Bonduelle Beluga linzen (2x 75 g)
2 tl pijnboompitten
1 rode ui
50 g gorgonzola dolce
1 el olijfolie
1 tl wittewijnazijn
75 g rucola
50 gedroogde tomaatjes in olie (pot)
- staafmixer
Ingrediënten voor 1 personen
1 Mini Pack Bonduelle Kikkererwten (2x 80 g)
1 Mini Pack Bonduelle Beluga linzen (2x 75 g)
2 tl pijnboompitten
1 rode ui
50 g gorgonzola dolce
1 el olijfolie
1 tl wittewijnazijn
75 g rucola
50 gedroogde tomaatjes in olie (pot)
- staafmixer
1 Mini Pack Bonduelle Beluga linzen (2x 75 g)
2 tl pijnboompitten
1 rode ui
50 g gorgonzola dolce
1 el olijfolie
1 tl wittewijnazijn
75 g rucola
50 gedroogde tomaatjes in olie (pot)
- staafmixer
- Stap 1Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Snijd de ui in halve ringen.
- Stap 2Pureer in een maatbeker met de staafmixer de zachte kaas met de olijfolie, de wijnazijn en 2-3 el water tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper.
- Stap 3Strooi de rucola op 2 borden. Verdeel er de kikkererwten en de ui over. Schep er de linzen op.
- Stap 4Maak de salade af met de tomaatjes en de geroosterde pijnboompitten. Besprenkel met de gorgonzoladressing.
Vervang voor een zachtere smaak de gorgonzola door feta of verse kruidenroomkaas.
Verras jezelf
Gemakkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +
- ONTDEK HET RECEPT
Saladebowl met maïs, kikkererwten en chili-yoghurtdressing
Saladebowl met maïs, kikkererwten en chili-yoghurtdressing
- ONTDEK HET RECEPT
Flat cake
Door Bonduelle medewerkster Carola
- ONTDEK HET RECEPT
Caesar salade met mais
Ontdek ook















