Caesar salade met mais
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle kikkererwten (150 g)
1 minipack Bonduelle maïs (75 g)
½ tl gemalen komijn
2 kropjes baby romaine sla
1 rode ui
4 el caesardressing
25 g Parmezaanse kaas
1 minipack Bonduelle maïs (75 g)
½ tl gemalen komijn
2 kropjes baby romaine sla
1 rode ui
4 el caesardressing
25 g Parmezaanse kaas
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle kikkererwten (150 g)
1 minipack Bonduelle maïs (75 g)
½ tl gemalen komijn
2 kropjes baby romaine sla
1 rode ui
4 el caesardressing
25 g Parmezaanse kaas
1 minipack Bonduelle maïs (75 g)
½ tl gemalen komijn
2 kropjes baby romaine sla
1 rode ui
4 el caesardressing
25 g Parmezaanse kaas
- Stap 1Laat de kikkererwten uitlekken en dep ze goed droog met keukenpapier. Verhit een droge koekenpan. Rooster de kikkererwten in 5 min. mooi bruin. Bestrooi ze met de komijn en rooster nog 1-2 min.
- Stap 2Haal de blaadjes los van de slakropjes en snijd ze in repen. Snijd de ui in halve ringen.
- Stap 3Verdeel de sla, de uiringen, de maïs en de geroosterde kikkererwten over 2 borden. Maak de salades af met de dressing en schaaf er mooie vlokken van de Parmezaanse kaas boven.
Tip
Verrijk de salades voor een knapperige bite met wat knoflookcroutons.
Verras jezelf
Gemakkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +
- ONTDEK HET RECEPT
Saladebowl met maïs, kikkererwten en chili-yoghurtdressing
Saladebowl met maïs, kikkererwten en chili-yoghurtdressing
- ONTDEK HET RECEPT
Pastasalade met mozzarella, maïs en zongedroogde tomatendressing
- ONTDEK HET RECEPT
Quinoa tabouleh met maïs
Ontdek ook
















