Pastasalade met mozzarella, maïs en zongedroogde tomatendressing
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
150 g volkoren penne
50 g zongedroogde tomaten
3 el olijfolie extra vierge
1 (rode) ui, gesnipperd
75 g worteljulienne
150 g minimozzarella
handvol basilicumblaadjes of rucola, grofgehakt
- staafmixer
150 g volkoren penne
50 g zongedroogde tomaten
3 el olijfolie extra vierge
1 (rode) ui, gesnipperd
75 g worteljulienne
150 g minimozzarella
handvol basilicumblaadjes of rucola, grofgehakt
- staafmixer
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
150 g volkoren penne
50 g zongedroogde tomaten
3 el olijfolie extra vierge
1 (rode) ui, gesnipperd
75 g worteljulienne
150 g minimozzarella
handvol basilicumblaadjes of rucola, grofgehakt
- staafmixer
150 g volkoren penne
50 g zongedroogde tomaten
3 el olijfolie extra vierge
1 (rode) ui, gesnipperd
75 g worteljulienne
150 g minimozzarella
handvol basilicumblaadjes of rucola, grofgehakt
- staafmixer
- Stap 1Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Pureer voor de dressing de zongedroogde tomaten met de extra vierge olijfolie en 1 el water.
- Stap 2Giet de pasta af en spoel onder stromend water snel koud. Laat goed uitlekken.
- Stap 3Meng de pasta met de dressing. Schep er de ui, de worteljulienne, de minimozzarella en de basilicumblaadjes of rucola door. Breng de pastasalade op smaak met zout en peper.
Tip
Vervang de minimozzarella door gekookte ham- of zalmblokjes.
Ontdek ook