Raviolisalade met maïs-mozzarellasalsa
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 Bonduelle Mini Pack Crispy Mais (1x75g)
250 g verse ravioli met ricotta en spinazie (uit de koeling)
125 g cherrytomaatjes, in kwarten
1 bol (buffel)mozzarella (125 g), in blokjes
2 el groene pesto
handvol rucola
extra vierge olijfolie naar smaak
250 g verse ravioli met ricotta en spinazie (uit de koeling)
125 g cherrytomaatjes, in kwarten
1 bol (buffel)mozzarella (125 g), in blokjes
2 el groene pesto
handvol rucola
extra vierge olijfolie naar smaak
Ingrediënten voor 2 personen
1 Bonduelle Mini Pack Crispy Mais (1x75g)
250 g verse ravioli met ricotta en spinazie (uit de koeling)
125 g cherrytomaatjes, in kwarten
1 bol (buffel)mozzarella (125 g), in blokjes
2 el groene pesto
handvol rucola
extra vierge olijfolie naar smaak
250 g verse ravioli met ricotta en spinazie (uit de koeling)
125 g cherrytomaatjes, in kwarten
1 bol (buffel)mozzarella (125 g), in blokjes
2 el groene pesto
handvol rucola
extra vierge olijfolie naar smaak
- Stap 1Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Stap 2Meng de maïs met de tomaatjes en de mozzarella. Schep de pesto erdoor en breng de salsa op smaak met peper.
- Stap 3Giet de ravioli af en spoel onder stromend water snel koud. Laat de ravioli goed uitlekken.
- Stap 4Schep de ravioli op 2 borden. Verdeel er de maïs-mozzarellasalsa over en bestrooi met de rucola. Besprenkel de salade met extra vierge olijfolie naar smaak.
Tip
Lekker met ovenwarm ciabatta.
Ontdek ook