Pesto salade met peulvruchten en maïs
1 person
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (2 x 65 g)
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 70 g)
1/4 komkommer (in blokjes)
100 g kerstomaten (gesneden)
1 el groene pesto
1 el gehakte platte peterselie
peper
zout
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (2 x 65 g)
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 70 g)
1/4 komkommer (in blokjes)
100 g kerstomaten (gesneden)
1 el groene pesto
1 el gehakte platte peterselie
peper
zout
Ingrediënten voor 1 personen
1 mini pack Bonduelle rode kidneybonen (1 x 60 g)
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (2 x 65 g)
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 70 g)
1/4 komkommer (in blokjes)
100 g kerstomaten (gesneden)
1 el groene pesto
1 el gehakte platte peterselie
peper
zout
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (2 x 65 g)
1 mini pack Bonduelle crispy maïs (1 x 70 g)
1/4 komkommer (in blokjes)
100 g kerstomaten (gesneden)
1 el groene pesto
1 el gehakte platte peterselie
peper
zout
- Stap 1Snijd de tomaten en komkommer en doe deze in een saladekom.
- Stap 2Voeg hier vervolgens de maïs, kikkererwten, rode kidneybonen, kruiden en pesto aan toe. Even op smaak brengen met zout en peper, alle ingrediënten door elkaar scheppen en klaar!
- Stap 3Supermakkelijk en superlekker als lunch, bijgerecht of als avondeten met een stukje brood er bij.
Ontdek ook