Quesadilla met zwarte bonen, maïs en guacamole
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 blikje Bonduelle Zwarte bonen (200 g), afgespoeld en uitgelekt
1 blikje Bonduelle Crispy maïs (150 g), uitgelekt
4 medium tortilla’s naturel
½ rode ui, in halve ringen
½ rode paprika, in reepjes
25 g jalapeñopeper (ringetjes uit pot), fijngesneden
¼ tl gemalen komijn
75 g geraspte cheddarkaas
75 g guacamole
1 blikje Bonduelle Crispy maïs (150 g), uitgelekt
4 medium tortilla’s naturel
½ rode ui, in halve ringen
½ rode paprika, in reepjes
25 g jalapeñopeper (ringetjes uit pot), fijngesneden
¼ tl gemalen komijn
75 g geraspte cheddarkaas
75 g guacamole
Ingrediënten voor 1 personen
1 blikje Bonduelle Zwarte bonen (200 g), afgespoeld en uitgelekt
1 blikje Bonduelle Crispy maïs (150 g), uitgelekt
4 medium tortilla’s naturel
½ rode ui, in halve ringen
½ rode paprika, in reepjes
25 g jalapeñopeper (ringetjes uit pot), fijngesneden
¼ tl gemalen komijn
75 g geraspte cheddarkaas
75 g guacamole
1 blikje Bonduelle Crispy maïs (150 g), uitgelekt
4 medium tortilla’s naturel
½ rode ui, in halve ringen
½ rode paprika, in reepjes
25 g jalapeñopeper (ringetjes uit pot), fijngesneden
¼ tl gemalen komijn
75 g geraspte cheddarkaas
75 g guacamole
- Stap 1Verdeel de bonen en de maïs met de ui, de paprika en de jalapeñopepers over 2 tortilla’s. Bestrooi ze met de komijn en de kaas. Dek af met de laatste 2 tortilla’s en druk stevig aan.
- Stap 2Bak de tortilla’s in een koeken- of grillpan zonder olie 3-4 min. aan beide kanten, tot de tortilla’s goudbruin zijn en de kaas is gesmolten.
- Stap 3Snijd de quesadilla’s in punten en serveer met de guacamole.
Ontdek ook