Quinoa tabouleh met maïs
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 verpakking Mini Packs Bonduelle quinoa (2x 60 g)
1 verpakking Mini Packs Bonduelle maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
1 verpakking Mini Packs Bonduelle maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
Ingrediënten voor 2 personen
1 verpakking Mini Packs Bonduelle quinoa (2x 60 g)
1 verpakking Mini Packs Bonduelle maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
1 verpakking Mini Packs Bonduelle maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
- Stap 1Snijd de tomaten en de komkommer in blokjes. Snipper de ui. Hak de peterselie fijn.
- Stap 2Meng de quinoa met de maïs, de tomaat, de komkommer en de ui. Schep de peterselie en de olijfolie erdoor.
- Stap 3Breng de salade op smaak met zout en peper en schep op een schaal.
Tip
Lekker met een beetje limoensap of appelciderazijn voor een frisse touch
Verras jezelf
Gemakkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +
- ONTDEK HET RECEPT
Pastasalade met mozzarella, maïs en zongedroogde tomatendressing
- ONTDEK HET RECEPT
Raviolisalade met maïs-mozzarellasalsa
- ONTDEK HET RECEPT
Caesar salade met mais
Ontdek ook















