Quinoa tabouleh met maïs
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 verpakking Mini Packs Bonduelle quinoa (2x 60 g)
1 verpakking Mini Packs Bonduelle maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
1 verpakking Mini Packs Bonduelle maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
Ingrediënten voor 2 personen
1 verpakking Mini Packs Bonduelle quinoa (2x 60 g)
1 verpakking Mini Packs Bonduelle maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
1 verpakking Mini Packs Bonduelle maïs (2x 75 g)
2 tomaten
¼ komkommer
1 rode ui
1 bakje platte peterselie (20 g)
3 el olijfolie extra vierge
- Stap 1Snijd de tomaten en de komkommer in blokjes. Snipper de ui. Hak de peterselie fijn.
- Stap 2Meng de quinoa met de maïs, de tomaat, de komkommer en de ui. Schep de peterselie en de olijfolie erdoor.
- Stap 3Breng de salade op smaak met zout en peper en schep op een schaal.
Tip
Lekker met een beetje limoensap of appelciderazijn voor een frisse touch
Ontdek ook