Taco’s met Rode Kidneybonen
2 personen
30 min
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blik Bonduelle Rode Kidneybonen (310 g)
1 ui
1 rode paprika
1 el zonnebloemolie
15 g tacokruiden
6 tacoschelpen
1 avocado
100 g fijngesneden ijsbergsla
3 el zure room
50 g geraspte jongbelegen kaas
1 ui
1 rode paprika
1 el zonnebloemolie
15 g tacokruiden
6 tacoschelpen
1 avocado
100 g fijngesneden ijsbergsla
3 el zure room
50 g geraspte jongbelegen kaas
Ingrediënten voor 2 personen
1 blik Bonduelle Rode Kidneybonen (310 g)
1 ui
1 rode paprika
1 el zonnebloemolie
15 g tacokruiden
6 tacoschelpen
1 avocado
100 g fijngesneden ijsbergsla
3 el zure room
50 g geraspte jongbelegen kaas
1 ui
1 rode paprika
1 el zonnebloemolie
15 g tacokruiden
6 tacoschelpen
1 avocado
100 g fijngesneden ijsbergsla
3 el zure room
50 g geraspte jongbelegen kaas
- Stap 1Verwarm de oven voor tot 125 ºC. Spoel de rode kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes.
- Stap 2Verwarm de tacoschelpen 15 min. in de voorverwarmde oven. Verhit intussen in een koekenpan de olie. Bak de ui en de paprika 2 min. Schep de rode kidneybonen en de tacokruiden erdoor. Voeg een scheutje water toe en verwarm 4 min. zachtjes.
- Stap 3Halveer de avocado, wip de pit eruit en verwijder de schil. Snijd het avocadovruchtvlees in plakjes.
- Stap 4Vul de tacoschelpen met de ijsbergsla, de avocado, het rode kidneybonenmengsel en leg ze op 2 borden. Schep de zure room in de taco’s en bestrooi met de kaas.
Ontdek ook