Griekse fetasalade met kidneybonen
2 personen
10 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
2 tomaten
½ komkommer
1 ui
3 el olijfolie extra vierge
1 el rodewijnazijn
75 g feta
1 tl gedroogde oregano
2 tomaten
½ komkommer
1 ui
3 el olijfolie extra vierge
1 el rodewijnazijn
75 g feta
1 tl gedroogde oregano
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
2 tomaten
½ komkommer
1 ui
3 el olijfolie extra vierge
1 el rodewijnazijn
75 g feta
1 tl gedroogde oregano
2 tomaten
½ komkommer
1 ui
3 el olijfolie extra vierge
1 el rodewijnazijn
75 g feta
1 tl gedroogde oregano
- Stap 1Snijd de tomaten in stukjes en de komkommer in halve maantjes. Snijd de ui in halve ringen.
- Stap 2Meng in een kom de tomaat met de komkommer, de ui, de olijfolie en de wijnazijn. Schep de kidneybonen erdoor en breng de salade op smaak met peper en een beetje zout.
- Stap 3Verkruimel de feta grof boven de salade en bestrooi met de oregano.
Tip
Verdeel voor een maaltijdsalade wat jonge bladsla op 2 borden en schep er de Griekse bonensalade op. Lekker met geroosterd pitabrood.
Ontdek ook