Tonijnsalade met rode kidneybonen
4 personen
10 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (310 g)
2 blikjes tonijn
1/2 komkommer
1 groene appel
80 g zoetzure augurken (fijngehakt)
1 el mosterd
3 el Griekse yoghurt
1 handvol Dille (gesneden)
stukjes geroosterd brood
zwarte peper
zout
2 blikjes tonijn
1/2 komkommer
1 groene appel
80 g zoetzure augurken (fijngehakt)
1 el mosterd
3 el Griekse yoghurt
1 handvol Dille (gesneden)
stukjes geroosterd brood
zwarte peper
zout
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (310 g)
2 blikjes tonijn
1/2 komkommer
1 groene appel
80 g zoetzure augurken (fijngehakt)
1 el mosterd
3 el Griekse yoghurt
1 handvol Dille (gesneden)
stukjes geroosterd brood
zwarte peper
zout
2 blikjes tonijn
1/2 komkommer
1 groene appel
80 g zoetzure augurken (fijngehakt)
1 el mosterd
3 el Griekse yoghurt
1 handvol Dille (gesneden)
stukjes geroosterd brood
zwarte peper
zout
- Stap 1Schil de komkommer en snijd deze in de lengte door. Schraap met een lepel de zaadjes er uit en snijd ze in plakjes.
- Stap 2Snijd de appel in dunne partjes en hak de zoetzure augurk fijn.
- Stap 3Doe alles in een kom en voeg de tonijn, komkommer, bonen, yoghurt, mosterd en dille toe. Even door elkaar scheppen en op smaak brengen met peper en zout.
- Stap 4Voilà, de salade is klaar. En nu lekker smeren op een stukje geroosterd brood (of een cracker).
Tip
De tonijn kan vervangen worden door gerookte makreel.
Ontdek ook