Oosterse salade met edamame, champignons en teriyakidressing
Oosterse salade met edamame, champignons en teriyakidressing
Makkelijk
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 Mini Pack Bonduelle Edamame bonen (2x 80 g)
250 g champignons
2 el zonnebloemolie
1 rode puntpaprika
1 el teriyakisaus
2 tl limoensap
50 g spinazie
2 el gezouten dry roasted pinda’s
250 g champignons
2 el zonnebloemolie
1 rode puntpaprika
1 el teriyakisaus
2 tl limoensap
50 g spinazie
2 el gezouten dry roasted pinda’s
Ingrediënten voor 1 personen
1 Mini Pack Bonduelle Edamame bonen (2x 80 g)
250 g champignons
2 el zonnebloemolie
1 rode puntpaprika
1 el teriyakisaus
2 tl limoensap
50 g spinazie
2 el gezouten dry roasted pinda’s
250 g champignons
2 el zonnebloemolie
1 rode puntpaprika
1 el teriyakisaus
2 tl limoensap
50 g spinazie
2 el gezouten dry roasted pinda’s
- Stap 1Veeg de champignons schoon en halveer ze. Verhit in een koekenpan 1 el olie. Bak de champignons in 5 min. bruin en gaar. Snijd de paprika in reepjes.
- Stap 2Roer een dressing van de teriyakisaus, 1 el olie en het limoensap. Breng op smaak met (chili)peper.
- Stap 3Strooi de spinazieblaadjes op een bord. Verdeel er de edamamebonen, de paprikareepjes en de gebakken champignons over.
- Stap 4Bestrooi de salade met de pinda’s en besprenkel met de teriyakidressing.
Serveer met partjes limoen.
Ontdek ook