Couscoussalade met kikkererwten
15 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 blik Bonduelle Kikkererwten (310 g), afgespoeld en uitgelekt
100 ml olijfolie
2 el korianderzaad
250 g couscous
1 bosje koriander
1 bosje platte peterselie
3-4 el rozijnen of krenten
100 ml olijfolie
2 el korianderzaad
250 g couscous
1 bosje koriander
1 bosje platte peterselie
3-4 el rozijnen of krenten
Ingrediënten voor 1 personen
1 blik Bonduelle Kikkererwten (310 g), afgespoeld en uitgelekt
100 ml olijfolie
2 el korianderzaad
250 g couscous
1 bosje koriander
1 bosje platte peterselie
3-4 el rozijnen of krenten
100 ml olijfolie
2 el korianderzaad
250 g couscous
1 bosje koriander
1 bosje platte peterselie
3-4 el rozijnen of krenten
- Stap 1Meng de kikkererwten met de olijfolie. Rooster in een droge koekenpan het korianderzaad 1 min.
- Stap 2Bereid de couscous volgens aanwijzing op de verpakking (of meng met 100 ml water en stoom in een zeef 15 min. boven kokend water). Snijd intussen de koriander en de peterselie heel fijn.
- Stap 3Meng de kikkererwten met de olijfolie, het korianderzaad, de kruiden en de rozijnen of krenten door de couscous. Breng op smaak met zout en eventueel nog een extra scheutje olijfolie.
Ontdek ook