Kruidige bulgur-bonenstoof
35 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 blik Bonduelle Kikkererwten (150 g), afgespoeld en uitgelekt
1 blikje Bonduelle Rode kidneybonen (160 g), afgespoeld en uitgelekt
1 blikje Bonduelle Linzen (160 g), afgespoeld en uitgelekt
2 tl gemalen komijn
1 el gemalen kaneel
1 tl gemalen kardemon
2 uien, gesnipperd
100 ml olijfolie
1 fles passata (700 ml)
150 g grove bulgur
1 bosje platte peterselie, fijngehakt
1 blikje Bonduelle Rode kidneybonen (160 g), afgespoeld en uitgelekt
1 blikje Bonduelle Linzen (160 g), afgespoeld en uitgelekt
2 tl gemalen komijn
1 el gemalen kaneel
1 tl gemalen kardemon
2 uien, gesnipperd
100 ml olijfolie
1 fles passata (700 ml)
150 g grove bulgur
1 bosje platte peterselie, fijngehakt
Ingrediënten voor 1 personen
1 blik Bonduelle Kikkererwten (150 g), afgespoeld en uitgelekt
1 blikje Bonduelle Rode kidneybonen (160 g), afgespoeld en uitgelekt
1 blikje Bonduelle Linzen (160 g), afgespoeld en uitgelekt
2 tl gemalen komijn
1 el gemalen kaneel
1 tl gemalen kardemon
2 uien, gesnipperd
100 ml olijfolie
1 fles passata (700 ml)
150 g grove bulgur
1 bosje platte peterselie, fijngehakt
1 blikje Bonduelle Rode kidneybonen (160 g), afgespoeld en uitgelekt
1 blikje Bonduelle Linzen (160 g), afgespoeld en uitgelekt
2 tl gemalen komijn
1 el gemalen kaneel
1 tl gemalen kardemon
2 uien, gesnipperd
100 ml olijfolie
1 fles passata (700 ml)
150 g grove bulgur
1 bosje platte peterselie, fijngehakt
- Stap 1Meng de kikkererwten, de kidneybonen en de linzen met de komijn, de kaneel en de kardemom.
- Stap 2Verhit de olijfolie en bak de uien 10 min. zacht op middelhoog vuur. Voeg de passata met de bulgur en 100 ml water toe. Breng aan de kook.
- Stap 3Draai het vuur lager en kook 10-15 min. zachtjes. Breng op smaak met zout. Roer de peulvruchten met de specerijen en de peterselie door de stoof.
Ontdek ook