Wraps met vegetarische kip, rode kidneybonen en hummus
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle Rode kidneybonen (160 g)
1 el olijfolie
150 g vegetarische kipstukjes
4 tortilla wraps
100 g (pompoen)hummus
½ rode ui, in halve ringen
150 g cherrytomaatjes, in kwarten
2 takjes munt
1 el olijfolie
150 g vegetarische kipstukjes
4 tortilla wraps
100 g (pompoen)hummus
½ rode ui, in halve ringen
150 g cherrytomaatjes, in kwarten
2 takjes munt
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle Rode kidneybonen (160 g)
1 el olijfolie
150 g vegetarische kipstukjes
4 tortilla wraps
100 g (pompoen)hummus
½ rode ui, in halve ringen
150 g cherrytomaatjes, in kwarten
2 takjes munt
1 el olijfolie
150 g vegetarische kipstukjes
4 tortilla wraps
100 g (pompoen)hummus
½ rode ui, in halve ringen
150 g cherrytomaatjes, in kwarten
2 takjes munt
- Stap 1Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de kipstukjes in 5 min. goudbruin en knapperig. Spoel intussen de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken.
- Stap 2Besmeer de wraps met de hummus. Beleg ze met de kipstukjes, de kidneybonen, de ui, de cherrytomaatjes en de blaadjes van de takjes munt.
- Stap 3Bestrooi met peper naar smaak en rol de wraps op. Snijd ze schuin door en leg ze op twee borden.
Tip
Laat de kipstukjes afkoelen en neem de wraps mee voor de lunch op kantoor of school. Ook lekker als picknickwraps!
Ontdek ook