Mexicaanse tostada met gerookte zalm
2 personen
15 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
6 el zonnebloemolie
4 tortilla wraps naturel
1 bekertje zure room (125 g)
1 bakje dille (15 g), fijngehakt
100 g fijngesneden ijsbergsla
100 g gerookte zalmfilet
½ rode ui, in halve ringen
6 el zonnebloemolie
4 tortilla wraps naturel
1 bekertje zure room (125 g)
1 bakje dille (15 g), fijngehakt
100 g fijngesneden ijsbergsla
100 g gerookte zalmfilet
½ rode ui, in halve ringen
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
6 el zonnebloemolie
4 tortilla wraps naturel
1 bekertje zure room (125 g)
1 bakje dille (15 g), fijngehakt
100 g fijngesneden ijsbergsla
100 g gerookte zalmfilet
½ rode ui, in halve ringen
6 el zonnebloemolie
4 tortilla wraps naturel
1 bekertje zure room (125 g)
1 bakje dille (15 g), fijngehakt
100 g fijngesneden ijsbergsla
100 g gerookte zalmfilet
½ rode ui, in halve ringen
- Stap 1Verhit in een koekenpan steeds 1 el olie en bak elke tortilla in 1-2 min. per kant goudbruin en krokant.
- Stap 2Verhit de laatste 2 el olijfolie. Schep de kidneybonen erdoor en bak 2 min. op laag vuur. Meng intussen de zure room met een beetje zout en de helft van de dille.
- Stap 3Beleg de krokante tortilla’s (tostada’s) met de ijsbergsla, de rest van de dille, de kidneybonen, de zalm en de uiringen. Schep er de dilleroom op en bestrooi met peper naar smaak.
Tip
Serveer ook eens kleine tostada’s van minitortilla’s als voorgerecht of lunch.
Ontdek ook