Mexicaanse pizza met tacogehakt
2 personen
20 min
10 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
2 verse pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)
1 el olijfolie
150 g rundergehakt
2 tl taco seasoning mix
1 kleine rode ui, in ringen
2 bollen mozzarella (à 125 g)
- bakplaat
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
2 verse pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)
1 el olijfolie
150 g rundergehakt
2 tl taco seasoning mix
1 kleine rode ui, in ringen
2 bollen mozzarella (à 125 g)
- bakplaat
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
2 verse pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)
1 el olijfolie
150 g rundergehakt
2 tl taco seasoning mix
1 kleine rode ui, in ringen
2 bollen mozzarella (à 125 g)
- bakplaat
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
2 verse pizzabodems met tomatensaus (uit de koeling)
1 el olijfolie
150 g rundergehakt
2 tl taco seasoning mix
1 kleine rode ui, in ringen
2 bollen mozzarella (à 125 g)
- bakplaat
- Stap 1Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Leg de pizzabodems op de bakplaat.
- Stap 2Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak het gehakt in 3 min. rul. Schep de kidneybonen, de maïs en de taco kruidenmix erdoor en verwarm nog 1 min.
- Stap 3Verdeel het gehaktmengsel over de pizzabodems. Bestrooi met de uiringen. Snijd of scheur de mozzarella in stukjes en leg op de pizza’s.
- Stap 4Bak de pizza’s in de voorverwarmde oven in ongeveer 10 min. goudbruin en gaar.
Tip
Top de pizza’s uit de oven met reepjes knapperige ijsbergsla en knoflooksaus.
Ontdek ook