1. >Recept
  2. >Bieten-linzensalade met geitenkaas

Bieten-linzensalade met geitenkaas

2 personen
10 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle linzen (160 g)

2 Mini's Bonduelle Rode bietenblokjes (2 x 80 gram)

75 g veldsla

100 g zachte geitenkaas

2 el crèma di balsamico

4 el olijfolie extra vierge

50 g walnoten
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle linzen (160 g)

2 Mini's Bonduelle Rode bietenblokjes (2 x 80 gram)

75 g veldsla

100 g zachte geitenkaas

2 el crèma di balsamico

4 el olijfolie extra vierge

50 g walnoten
  1. Stap 1
    Laat de linzen uitlekken.
  2. Stap 2
    Verdeel de veldsla met de linzen en bietjes over 2 borden. Verkruimel de geitenkaas grof boven de salades.
  3. Stap 3
    Maak de salades af met de balsamicosiroop en de olijfolie. Bestrooi ze met de walnoten en peper naar smaak.
Tip
Bestrooi de salades met 3 el granaatappelpitjes voor een frisse beet.
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend