Linzensalade met bietjes en geitenkaas
4 personen
10 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle linzen (310 g)
200 g zachte geitenkaas
400 g bietenblokjes
40 g rucola
50 g walnoten
20 g platte peterselie
4 el balsamicoazijn
200 g zachte geitenkaas
400 g bietenblokjes
40 g rucola
50 g walnoten
20 g platte peterselie
4 el balsamicoazijn
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle linzen (310 g)
200 g zachte geitenkaas
400 g bietenblokjes
40 g rucola
50 g walnoten
20 g platte peterselie
4 el balsamicoazijn
200 g zachte geitenkaas
400 g bietenblokjes
40 g rucola
50 g walnoten
20 g platte peterselie
4 el balsamicoazijn
- Stap 1Doe de linzen in een zeef, spoel ze af en laat het uitlekken.
- Stap 2Doe de bietjes op een groot bord en schep om met de balsamicoazijn. Meng vervolgens de linzen erdoor.
- Stap 3Snijd de peterselie fijn en meng het samen met de rucola door de salade.
- Stap 4Verkruimel de geitenkaas over de salade en breek de walnoten boven de salade in stukjes.
Verras jezelf
Gemakkelijk
Gemiddeld
Moeilijk
< 15 min
15 - 45 min
45 m and +
- ONTDEK HET RECEPT
Linzensalade met mozzarella en tomaat
- ONTDEK HET RECEPT
Bieten-linzensalade met geitenkaas
- ONTDEK HET RECEPT
Parmentierschotel met linzen
Ontdek ook
















