Bieten-linzensalade met geitenkaas
2 personen
10 min
Ingrediënten
voor 2 personen
1 blikje Bonduelle linzen (160 g)
2 mini's Bonduelle Rode bieten blokjes(2 x 80 g)
75 g veldsla
100 g zachte geitenkaas
2 el crèma di balsamico
4 el olijfolie extra vierge
50 g walnoten
2 mini's Bonduelle Rode bieten blokjes(2 x 80 g)
75 g veldsla
100 g zachte geitenkaas
2 el crèma di balsamico
4 el olijfolie extra vierge
50 g walnoten
Ingrediënten voor 2 personen
1 blikje Bonduelle linzen (160 g)
2 mini's Bonduelle Rode bieten blokjes(2 x 80 g)
75 g veldsla
100 g zachte geitenkaas
2 el crèma di balsamico
4 el olijfolie extra vierge
50 g walnoten
2 mini's Bonduelle Rode bieten blokjes(2 x 80 g)
75 g veldsla
100 g zachte geitenkaas
2 el crèma di balsamico
4 el olijfolie extra vierge
50 g walnoten
- Stap 1Open de blikjes linzen en rode bietenblokjes, laat de linzen uitlekken.
- Stap 2Leg de veldsla, de linzen en rode bietenblokjes over 2 borden. Verkruimel de geitenkaas grof boven de salades.
- Stap 3Maak de salades af met de balsamicosiroop en de olijfolie. Bestrooi ze met de walnoten en peper naar smaak.
- Stap 4TIP! Bestrooi de salades met granaatappelpitjes
Tip
Bestrooi de salades met 3 el granaatappelpitjes voor een frisse beet.
Ontdek ook