Witlofsalade met kikkererwten
4 personen
10 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g)
2 stronken rode witlof
4 stronken witlof
2 appels
200 g volle yoghurt
1 rode ui
1 limoen
3 takjes platte peterselie
peper
zout
2 stronken rode witlof
4 stronken witlof
2 appels
200 g volle yoghurt
1 rode ui
1 limoen
3 takjes platte peterselie
peper
zout
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle kikkererwten (310 g)
2 stronken rode witlof
4 stronken witlof
2 appels
200 g volle yoghurt
1 rode ui
1 limoen
3 takjes platte peterselie
peper
zout
2 stronken rode witlof
4 stronken witlof
2 appels
200 g volle yoghurt
1 rode ui
1 limoen
3 takjes platte peterselie
peper
zout
- Stap 1Verwijder de buitenste blaadjes en de bittere onderkant van het witlof en snijd de rest van het witlof in fijne reepjes.
- Stap 2Was de appels en snijd ze in fijne staafjes. Meng de appelstaafjes door het witlof.
- Stap 3Snijd de rode ui in halve ringen en roer deze onder het witlof. Voeg daarna de kikkererwten en de blaadjes platte peterselie toe.
- Stap 4Voeg het limoensap toe aan de yoghurt en kruid goed af met peper. Meng tenslotte de yoghurtdressing onder de witlofsalade en dien meteen op. Smullen maar!
Ontdek ook