Pinterest

Vega salade bowl met peulvruchten

1 person
15 min
Ingrediënten
voor 1 person
75 g Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)

1 mini pack Bonduelle edamame bonen (1 x 80 g)

1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)

1 ei

1 el olijfolie

2 el yoghurtdressing

25 g krulsla melange

15 g knoflookcroutons
Ingrediënten voor 1 personen
75 g Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)

1 mini pack Bonduelle edamame bonen (1 x 80 g)

1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)

1 ei

1 el olijfolie

2 el yoghurtdressing

25 g krulsla melange

15 g knoflookcroutons
  1. Stap 1
    Kook het ei in 7 min. net hard. Verhit in een koekenpan de olijfolie, schep de gegrilde groenten erdoor en verwarm 5 min. op matig vuur.
  2. Stap 2
    Laat het ei onder stromend koud water schrikken. Pel en snijd het ei in partjes.
  3. Stap 3
    Leg de sla in een bowl. Verdeel de gegrilde groenten, de edamame bonen, de kikkererwten en de partjes ei over de sla.
  4. Stap 4
    Besprenkel de salade met de yoghurtdressing en bestrooi het met de knoflook croutons.

Tip

Verrijk de salade met tonijn (blik) of cocktailgarnalen. De bowl is dan niet meer vegetarisch.