1. >Recept
  2. >Marokkaanse bowl

Marokkaanse bowl

1 person
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)

75 g kipfilet

50 g couscous

50 g granaatappelpitjes

4 cm komkommer (in plakjes)

½ limoen (in partjes)

1 tl ras el hanout

2 el olijfolie

1 klein takje munt

peper
Ingrediënten voor 1 personen
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)

75 g kipfilet

50 g couscous

50 g granaatappelpitjes

4 cm komkommer (in plakjes)

½ limoen (in partjes)

1 tl ras el hanout

2 el olijfolie

1 klein takje munt

peper
  1. Stap 1
    Strooi de couscous in een schaal. Schenk er 100 ml heet water op en laat de couscous 5 min. wellen.
  2. Stap 2
    Wrijf de kipfilet in met de ras el hanout en bestrooi met peper naar smaak. Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie. Bak de kipfilet in 12-15 min. goudbruin en gaar.
  3. Stap 3
    Hak de blaadjes van de takjes munt fijn. Roer de couscous met een vork los. Meng de munt en 1 el olijfolie door de couscous en schep het in een bowl.
  4. Stap 4
    Snijd de kipfilet in plakjes. Verdeel de kipfilet met de kikkererwten, de komkommer en de granaatappelpitjes over de couscous. Serveer het met de partjes limoen.
Tip
Ook lekker met hummus
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend