Marokkaanse bowl
1 person
20 min
Ingrediënten
voor 1 person
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)
75 g kipfilet
50 g couscous
50 g granaatappelpitjes
4 cm komkommer (in plakjes)
½ limoen (in partjes)
1 tl ras el hanout
2 el olijfolie
1 klein takje munt
peper
75 g kipfilet
50 g couscous
50 g granaatappelpitjes
4 cm komkommer (in plakjes)
½ limoen (in partjes)
1 tl ras el hanout
2 el olijfolie
1 klein takje munt
peper
Ingrediënten voor 1 personen
1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)
75 g kipfilet
50 g couscous
50 g granaatappelpitjes
4 cm komkommer (in plakjes)
½ limoen (in partjes)
1 tl ras el hanout
2 el olijfolie
1 klein takje munt
peper
75 g kipfilet
50 g couscous
50 g granaatappelpitjes
4 cm komkommer (in plakjes)
½ limoen (in partjes)
1 tl ras el hanout
2 el olijfolie
1 klein takje munt
peper
- Stap 1Strooi de couscous in een schaal. Schenk er 100 ml heet water op en laat de couscous 5 min. wellen.
- Stap 2Wrijf de kipfilet in met de ras el hanout en bestrooi met peper naar smaak. Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie. Bak de kipfilet in 12-15 min. goudbruin en gaar.
- Stap 3Hak de blaadjes van de takjes munt fijn. Roer de couscous met een vork los. Meng de munt en 1 el olijfolie door de couscous en schep het in een bowl.
- Stap 4Snijd de kipfilet in plakjes. Verdeel de kipfilet met de kikkererwten, de komkommer en de granaatappelpitjes over de couscous. Serveer het met de partjes limoen.
Tip
Ook lekker met hummus
Ontdek ook