Flexicaanse burrito's
Flexicaanse burrito's
Makkelijk
25 min
Ingrediënten
voor 1 person
2 blikken Bonduelle Rode kidneybonen (à 310 g)
1 ui
2 paprika’s
250 g champignons
2 el olie
2 el burrito kruidenmix
8 tortilla wraps
1 teen knoflook
250 g Griekse yoghurt
evt. 150 g geraspte jongbelegen kaas
2 takjes peterselie
Bakplaat
1 ui
2 paprika’s
250 g champignons
2 el olie
2 el burrito kruidenmix
8 tortilla wraps
1 teen knoflook
250 g Griekse yoghurt
evt. 150 g geraspte jongbelegen kaas
2 takjes peterselie
Bakplaat
Ingrediënten voor 1 personen
2 blikken Bonduelle Rode kidneybonen (à 310 g)
1 ui
2 paprika’s
250 g champignons
2 el olie
2 el burrito kruidenmix
8 tortilla wraps
1 teen knoflook
250 g Griekse yoghurt
evt. 150 g geraspte jongbelegen kaas
2 takjes peterselie
Bakplaat
1 ui
2 paprika’s
250 g champignons
2 el olie
2 el burrito kruidenmix
8 tortilla wraps
1 teen knoflook
250 g Griekse yoghurt
evt. 150 g geraspte jongbelegen kaas
2 takjes peterselie
Bakplaat
- Stap 1Snipper de ui. Snijd de paprika’s in reepjes en de champignons in plakjes.
- Stap 2Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 3 min. mee. Schep de champignons erdoor en bak nog 2 min.
- Stap 3Spoel de kidneybonen af en laat ze goed uitlekken. Voeg de burrito kruidenmix met 100 ml water toe aan de groenten. Schep er de kidneybonen door en verwarm nog 2 min.
- Stap 4Pers of rasp de knoflook boven de yoghurt. Besmeer de wraps met de knoflookyoghurt. Verdeel er het groenten-bonenmengsel over en rol de wraps op. Bestrooi ze eventueel met kaas. Hak de peterselie fijn en bestrooi de burrito's ermee.
Oventip
Leg de burrito’s op een bakplaat, bestrooi ze met 150 g geraspte kaas. Laat de kaas in een warme oven (180 ºC) in 10 minuten smelten en goudbruin kleuren.
Ontdek ook