1. >Recept
  2. >Tortilla pizza met bonen en maïs

Tortilla pizza met bonen en maïs

4 personen
25 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (160 g)

1 blik Bonduelle crispy maïs (150 g)

4 grote tortilla’s (20 cm diameter)

200 g champignons (gesneden)

200 g kleine trostomaten

200 g chorizoworst (in plakjes)

4 kwarteleitjes

1 handvol platte peterselie (gesneden)

2 el olijfolie

peper

zout
Ingrediënten voor 4 personen
1 blik Bonduelle rode kidneybonen (160 g)

1 blik Bonduelle crispy maïs (150 g)

4 grote tortilla’s (20 cm diameter)

200 g champignons (gesneden)

200 g kleine trostomaten

200 g chorizoworst (in plakjes)

4 kwarteleitjes

1 handvol platte peterselie (gesneden)

2 el olijfolie

peper

zout
  1. Stap 1
    Snijd de champignons en de chorizo in plakjes, halveer de kleine trostomaten en hak de peterselie fijn.
  2. Stap 2
    Voorverwarm de oven op 200 graden. Leg de tortilla’s op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met olijfolie.
  3. Stap 3
    Beleg de tortilla´s met de rode kidneybonen bonen, maïs en de overige groenten. Voeg vervolgens het eitje toe en breng de tortilla´s op smaak met peper en zout.
  4. Stap 4
    Bak de tortilla´s 15 minuten in de oven, zorg ervoor dat het eitje goed doorbakken is.
  5. Stap 5
    Serveer de kleurrijke tortilla’s met de gehakte peterselie.
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend