Kleurrijke tortilla pizza

Ingrediënten

1 blik Bonduelle Rode Kidneybonen (160 g)
1 blik Bonduelle Crispy Maïs (150 g)
4 grote tortilla’s, 20cm diameter
200 g champignons, gesneden
200 g kleine trostomaten
200 g chorizoworst, in plakjes
4 kwarteleitjes
1 handvol platte peterselie, gesneden
2 el olijfolie

Kleurrijketortilla pizza

Info

Bereiding

Snijd de champignons en de chorizo in plakjes, halveer de kleine trostomaten en hak de peterselie fijn.

Voorverwarm de oven op 200 graden. Leg de tortilla’s op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met olijfolie.

Beleg de tortilla´s met de Rode Kidneybonen bonen, Maïs en de overige groenten. Voeg vervolgens het eitje toe en breng de tortilla´s op smaak met peper en zout.

Bak de tortilla´s 15 minuten in de oven, zorg ervoor dat het eitje goed doorbakken is.

Serveer de kleurrijke tortilla’s met de gehakte peterselie.