Caribbean plaattaart met kidneybonen, maïs en kaas

Ingrediënten

1 rol bladerdeeg
1 blik gezeefde tomaten
1 kommetje diepvries Bonduelle tuinerwtjes
1 blikje Bonduelle kidneybonen
1 blikje Bonduelle Crispy maïs
Geraspte jonge kaas
Grof zeezout en peper

Caribbeanplaattaart met kidneybonen, maïs en kaas

Info

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

Haal de bakplaat uit de oven, leg een vel bakpapier erop en beleg het met de uitgerolde bladerdeeg.

Vouw de randen één keer naar binnen.

Prik allemaal gaatjes in het midden en schuif de plaat in de oven voor 15 minuten, of tot de bodem goudbruin is.

Blancheer de tuinerwtjes, door er kokend water overheen te gieten, spoel de crispy maïs en rode kidneybonen af met water.

Haal het bladerdeeg uit de oven.

Besmeer met de gezeefde tomaten en versier met de tuinerwtjes, rode kidneybonen en crispy maïs.

Top af met de geraspte kaas en wat zout en peper.

Zet de plaattaart voor 10-15 minuten in de oven en laat heel even afkoelen.

Snijd in kleine stukjes als een hapje voor bij de borrel.

Bestrooi eventueel met verse peterselie.