1. >Recept
  2. >Tortilla met maïs, kidneybonen en salsa

Tortilla met maïs, kidneybonen en salsa

4 personen
30 min
Ingrediënten
voor 4 personen
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)

1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)

400 g kipfilet (reepjes)

4 tortilla’s

knapperige sla

1 rode peper (fijngesneden)

1-2 rode appel(s) (in plakjes)

2 el citroensap en citroenrasp

2 el zure room

1 tl paprika poeder

1 tl kipkruiden

1 handvol platte peterselie (gesneden)

1 handvol bosui (gesneden)

olijfolie

peper

zout
Ingrediënten voor 4 personen
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)

1 blikje Bonduelle rode kidneybonen (160 g)

400 g kipfilet (reepjes)

4 tortilla’s

knapperige sla

1 rode peper (fijngesneden)

1-2 rode appel(s) (in plakjes)

2 el citroensap en citroenrasp

2 el zure room

1 tl paprika poeder

1 tl kipkruiden

1 handvol platte peterselie (gesneden)

1 handvol bosui (gesneden)

olijfolie

peper

zout
  1. Stap 1
    Marineer de kipfilet reepjes met kipkruiden, rode peper en paprika poeder. Bak de kip goudbruin in een pan met olijfolie.
  2. Stap 2
    Snijd de appel in plakjes en marineer ze met citroensap en citroenrasp. Voeg vervolgens de kidneybonen, maïs, peterselie en bosui toe. Breng de salsa op smaak met peper en zout.
  3. Stap 3
    Vul de tortilla met de kip, salsa en enkele blaadjes sla.
  4. Stap 4
    Serveer de frisse wrap met een theelepel zure room. Enjoy!
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend