1. >Recept
  2. >Vega salade bowl met peulvruchten

Vega salade bowl met peulvruchten

1 person
15 min
Ingrediënten
voor 1 person
75 g Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)

1 mini pack Bonduelle edamame bonen (1 x 80 g)

1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)

1 ei

1 el olijfolie

2 el yoghurtdressing

25 g krulsla melange

15 g knoflookcroutons
Ingrediënten voor 1 personen
75 g Bonduelle gegrilde aubergine, courgette & rode paprika (vers in het vriesvak, 400 g)

1 mini pack Bonduelle edamame bonen (1 x 80 g)

1 mini pack Bonduelle kikkererwten (1 x 80 g)

1 ei

1 el olijfolie

2 el yoghurtdressing

25 g krulsla melange

15 g knoflookcroutons
  1. Stap 1
    Kook het ei in 7 min. net hard. Verhit in een koekenpan de olijfolie, schep de gegrilde groenten erdoor en verwarm 5 min. op matig vuur.
  2. Stap 2
    Laat het ei onder stromend koud water schrikken. Pel en snijd het ei in partjes.
  3. Stap 3
    Leg de sla in een bowl. Verdeel de gegrilde groenten, de edamame bonen, de kikkererwten en de partjes ei over de sla.
  4. Stap 4
    Besprenkel de salade met de yoghurtdressing en bestrooi het met de knoflook croutons.
Tip
Verrijk de salade met tonijn (blik) of cocktailgarnalen. De bowl is dan niet meer vegetarisch.
Verras jezelf
GemakkelijkGemiddeldMoeilijk
< 15 min 15 - 30 min > 30 min
Legend