Spinaziesalade met kidneybonen, sinaasappel en feta

Ingredi├źnten

2 Mini Packs Bonduelle Rode Kidneybonen (2 x 80 g)
1 sinaasappel
150 g gewassen spinazie
1 rode ui, in halve ringen
100 g feta
2 el wittewijnazijn
1 tl mosterd
4 el olijfolie extra vierge
2 tl vloeibare honing

Spinaziesalademet kidneybonen, sinaasappel en feta

Geniet van deze verfrissende salade!

Info

Bereiding

Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Schil de sinaasappel zo dik dat al het wit eraf is. Snijd de vrucht in plakjes.

Verdeel de spinazie, de sinaasappel en de rode ui over een schaal. Strooi er de kidneybonen over. Verkruimel de feta boven de salade.

Klop een dressing van de wijnazijn, de mosterd, de olijfolie en de honing. Voeg peper naar smaak toe. Besprenkel de salade vlak voor het serveren met de honing-mosterddressing.

Tip: Voeg voor een knapperige beet een handvol walnoten of amandelen toe.