Poké bowl met sushirijst, avocado en kikkererwten

Ingrediënten

1 Mini Pack Bonduelle Crispy Maïs (1 x 75 g)
1 Mini Pack Bonduelle Kikkererwten (1 x 80 g)
40 g (sushi)rijst
1 tomaat
1/2 avocado
1/2 rode ui
15 g jonge bladsla
1 el sesamolie
1/2 citroen

Pokébowl met sushirijst, avocado en kikkererwten

Info

Bereiding

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in kwartjes, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Halveer de avocado. Verwijder de pit en de schil en snijd de avocado in plakjes. Snijd de rode ui in halve ringen.

Leg de sla in de bowl. Verdeel de quinoa, de maïs, de kikkererwten, de tomaat, de avocado en de ui over de sla. Besprenkel de bowl met de sesamolie en voeg peper naar smaak toe. Snijd de citroen in partjes en serveer bij de poké bowl.

Variatietip: Laat de sesamolie weg en schep in het midden van de bowl een lepel srirachamayonaise.