Tortilla met kip, bonen, Maïs en een frisse appel salsa

Ingrediënten

1 blik Bonduelle Crispy Maïs (150 g)
1 blik Bonduelle Rode Kidneybonen (150 g)
400 g kipfilet reepjes
1 rode peper, fijngesneden
1 tl paprika poeder
1 tl kipkruiden
Olijfolie
1-2 rode appel(s), in plakjes
2 el citroensap en citroenrasp
1 handvol platte peterselie, gesneden
1 handvol bosui, gesneden
Zout & peper
4 tortilla’s
Knapperige sla
2 el zure room

Tortillamet kip, bonen, Maïs en een frisse appel salsa

Info

Bereiding

Marineer de kipfilet reepjes met kipkruiden, rode peper en paprika poeder. Bak de kip goudbruin in een pan met olijfolie.

Snijd de appel in plakjes en marineer ze met citroensap en citroenrasp. Voeg vervolgens Kidneybonen, Maïs, peterselie en bosui toe. Breng de salsa op smaak met peper en zout.

Vul de tortilla met de kip, salsa en enkele blaadjes sla.

Serveer de frisse wrap met een theelepel zure room. Enjoy!