Je moet de Youtube cookies accepteren om deze video te bekijken.
Pinto beanrito
Pinto beanrito
Makkelijk
4 personen
20 min
Ingrediënten
voor 4 personen
2 blikjes Bonduelle pinto bonen (à 160 g)
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
1 rode paprika
250 g cherrytomaatjes
1 takje peterselie
2 el olie
2 tl burrito kruidenmix
2 rijpe avocado’s
12 kleine tortillawraps
50 g (eikenblad)sla
75 g geraspte jongbelegen kaas
1 limoen
Ingrediënten voor 4 personen
2 blikjes Bonduelle pinto bonen (à 160 g)
1 blikje Bonduelle crispy maïs (150 g)
1 rode paprika
250 g cherrytomaatjes
1 takje peterselie
2 el olie
2 tl burrito kruidenmix
2 rijpe avocado’s
12 kleine tortillawraps
50 g (eikenblad)sla
75 g geraspte jongbelegen kaas
1 limoen
Stap 1
Laat de pinto bonen en de maïs uitlekken. Snijd de paprika in blokjes. Halveer de tomaatjes. Hak de peterselie fijn.
Stap 2
Verhit in een koekenpan de olie. Bak de paprika 2 min. Voeg de tomaatjes met de maïs en de kruidenmix toe en bak nog 4 min.
Stap 3
Halveer intussen de avocado’s, wip de pit eruit en verwijder de schil. Snijd het avocado vruchtvlees in plakjes.
Stap 4
Schep de pinto bonen door de groenten en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Verdeel de sla en de avocado over de tortilla’s. Schep er het groenten-bonenmengsel op. Bestrooi met de kaas en de peterselie en leg de burrito’s op 4 borden. Serveer met de limoen.
Tip
Besmeer voor een fris accent de tortilla’s met zure room of Griekse yoghurt.