Gevuld naanbrood met groenten en worst

Ingrediënten

300 g bloemkoolroosjes
1 blik Bonduelle Franse Sperzieboontjes zeer fijn à 200g
2 eetlepels olie
400 g chipolataworstjes, in stukken van ca. 2 cm
1/2 koffielepel rode currypasta
1/2 rood pepertje, in ringetjes
150 ml yoghurt
1 potje mango chutney
2 eetlepels fijngehakte koriander
4 naanbroden
zout

Gevuldnaanbrood met groenten en worst

Een wereldse maaltijd in geen tijd? Verras jezelf met deze goed gevulde naanbroodjes met chipolataworstjes en groente. Enjoy!

Info

Bereiding

Kook de bloemkoolroosjes 10 minuten in water een beetje zout en giet ze vervolgens af.

Neem in tussentijd een wokpan en bak de worst bruin met een beetje olie.

Doe daarna de bloemkool, sperziebonen, currypasta en pepertje er bij. Laat het 5 minuten opstaan en breng op smaak. Tip: proef eerst voor je bijkruidt want currypasta bevat al zout.

Snijd de naanbroden in de helft en grill de broodjes zoals op de verpakking staat en vul ze met de wokgroenten.

Roer de frisse yoghurt, chutney en koriander door elkaar heen. Serveer samen met het naanbrood.