Bloggergerecht Chili con carne met rode kidney bonen

Ingrediënten

2 uien
1 teentje knoflook
400 g rundergehakt
1 blik Bonduelle Rode kidneybonen (310 g)
1 blik Bonduelle Crispy Maïs (150 g)
2 blikken gepelde tomatenblokjes (400 g)
1 groene paprika’s in blokjes
1 zakje Mexicaanse kruiden
Peper & zout
Zure room
Koriander

BloggergerechtChili con carne met rode kidney bonen

Info

Bereiding

Snipper de ui en knoflook en fruit deze aan in een stoofpot met het scheutje olijfolie.

Doe er vervolgens het gehakt bij en bak deze rul.

Voeg daarna de paprika hieraan toe en de tomatenblokjes samen met de kruiden. Laat deze 20 minuten sudderen op een zacht vuur.

Kook, terwijl de chili suddert, de rijst af volgens de gebruiksaanwijzing.

Voeg er aan het einde de rode kidney bonen en maïs aan toe.

Proef en kruid het gerecht indien nodig met peper en zout.

Serveer een portie chili kon carne met warme rijst en een lepel zure room. Versnipper wat verse koriander over het geheel.