Big Bean

Ingrediënten

1 blik Bonduelle Rode kidneybonen à 310g, afgespoeld
1 teen geperste knoflook
2 eetlepels paneermeel
1 eetlepel mosterd
2 theelepels worcester saus
2 eetlepels ketchup
2 eetlepels fijngesneden bieslook
1 eitje
snufje grof gemalen zwarte peper
1 el olijfolie
2 sesambolletjes
1 tomaat in dunne plakjes
½ rode ui in dunne halve ringen
2 plakjes cheddar
4 blaadjes kropsla

BigBean

Zo fast maak je ’n Big Bean

Info

Bereiding

Meng de rode kidneybonen, knoflook, paneermeel, mosterd, worcester, ketchup, bieslook en het eitje in een ruime kom.

Breng op smaak met wat peper. Prak de bonen met een vork of met een stamper.

Vorm twee burgers en bak ze 5 minuten per kant in een koekenpan met wat olijfolie.

Leg de bonenburger met wat knapperige sla, ui, tomaat en cheddar tussen een bolletje.